Треньорът на Етър Емануел Луканов коментира загубата на своя отбор с

...
Треньорът на Етър Емануел Луканов коментира загубата на своя отбор с
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Друго е нивото срещу отбор като Левски

Треньорът на Етър Емануел Луканов разяснява загубата на своя тим с 1:2 от Левски. Наставникът остана удовлетворен от играта на своя отбор, като показа, че гледат да не повтарят грешките на други тимове.

" За нас беше потребен този мач. С Левски, Черно море, различен вид футболисти са. Наблягаме на отбрана – обикновено е. Контролата беше доста добра, по-доволен съм от тази с Черно море, най-много като метод на игра ", стартира Луканов.

" Футболистите са изморени и има напрежение в такива мачове, само че през днешния ден нямаше травми, което приказва добре за това, което сме свършили до момента. Ние сме в развой на възстановяване на състава. Ще има нови попълнения. Доволен съм, само че мисля, че имаме доста по-голям капацитет ", добави той.

" Има две седмици до първия мач, считам, че манталитетът ще се промени. Винаги споделям да се учим от грешките на друго. Дано не се повтори това със Спартак Варна. Всички, които влязоха, изпаднаха, с изключение на Хебър. Тези футболисти, които останаха и които пристигнаха, са на равнище efbet Лига. Дано преходът е по-лесен и по-плавен ", приключи треньорът на Етър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР